5 spomladanskih barvnih palet

 

V duhu prvih pomladnih dni smo za vas pripravili 5 barvnih kombinacij, ki lahko služijo kot inspiracija pri ustvarjanju lastne blagovne znamke. 
 

materinskidan.png

Paleta Materinski dan: Blago barvno kombinacijo lahko uporabimo, ko želimo s svojim produktom izražati nežnost in feminilnost.

 
sunlitcherrytree

Paleta Češnjevo drevo: Poglabljajoča-se barvna kombinacija omogoča izraz kreativnosti z dodano čustveno noto. Nežne toni, ki jih spremlja razkošna vijolična lahko uporabimo ko želimo ustvariti čaroben, zasanjan videz.

 
tulipani.png

Paleta Travnik tulipanov: Barvno kombinacijo odlikuje močan komplementaren kontrast rdeče in zelene, barv strasti in življenja. Skladno s to simboliko lahko barve apliciramo na različne podlage. 

 
pomladnojutro.png

Paleta Pomladno jutro: Rumena in temno zelena ustvarjata kontrast pastelnim tonom. Sodobna barvna kombinacija je koristna za produkte in tiskovine, kjer bi s kontrasti želeli poudariti določeno vsebino.

 
smaragd.png

Paleta Smaragd: Odtenki dragega kamna lahko pritičejo blagovni znamki, ki stremi h sofisticiranemu in profesionalnemu videzu.