Zakaj najeti notranjega oblikovalca?

 
photo-1505899823904-b58e10d5231a.jpg

?

 


Kaj sploh počne notranji oblikovalec?

 

 
 

Zakaj bi sploh najel notranjega oblikovalca? Kakšni so plusi? Zakaj bi plačal za storitev, ki jo lahko opravim sam? Me bo drago stalo? Pa saj se lahko zapeljem v Zagreb v Ikeo in si kupim celotno opremo za svoj dom. Potem grem pa še v Merkur po barve! 

Ste si zastavili kdaj ta vprašanja? Se vam zdi, da se je dobro izteklo? Ste se odpravili z družino v Ikeo in imeli prepir zaradi omarice za čevlje? Koliko živcev ter časa ste izgubili? Na koncu pa ste po možnosti dobili serviran še taščin komentar na vaše "lepe" oranžne stene. Se vprašali ali je mogoče izbrana barva kljub vsemu napačna, čeprav je bila na lestvici videti popolna izbira?

Verjetno  je bila res.

1. Prihranimo vam čas, denar in glavobol

Večina ljudi si po napornem delavniku ne more privoščiti še dnevnih izhodov v pohištvene centre, iskanja podizvajalcev ali pa nadzorovati njihovo delo. Z našo pomočjo boste šli skozi proces opremljanja hitro in zanesljivo, hkrati pa bomo za vas izbrali rešitve, ki bodo v vašem cenovnem rangu.

2. Rešujemo prostorske probleme

Dobre prostorske rešitve ne nastanejo pomotoma. Izkušeni smo v kreiranju prostorov, ki so prijetni, estetsko dovršeni a hkrati funkcionalni. Naučeni smo gledati skozi drugačne oči, ter znamo povezati rdečo nit skozi celoten projekt.

3. Načrtovanje in izbor pohištva po meri

Mnogi si sami opremijo dom ter nato niso zadovoljni s svojo izbiro. Morda so izbrali preveliko posteljo za svojo spalnico, kupili nekvalitetno čajno mizico ali izbrali luči, ki nimajo zadostne svetilne moči. Tukaj vam pridemo na pomoč oblikovalci. Na dizajn gledamo z drugačnimi očmi, saj imamo za seboj že kar nekaj izkušenj. Hitro prepoznamo dober dizajn, hkrati pa smo pozorni na kvaliteto in funkcijo, poleg tega pa smo vešči v oblikovanju pohištvenih elementov po meri.

4. Svetovanje pri izbiri podizvajalcev

Ker imamo za seboj že kar nekaj projektov smo povezani z različnimi podizvajalci, od mizarjev pa do polagalcev keramike. 

5. Preprečimo napake, ki bi vas drago stale

Ste kdaj kupili sedežno, ki je bila absolutno predraga glede na kvaliteto? Kot oblikovalci poznamo različne ponudnike pohištvenih elementov, glede na vaš budget pa izberemo pohištvo v vašem cenovnem razredu.

Smo vas prepričali? Kontaktirajte nas!

https://dezion.si/kontakt/

• • •