Zakaj najeti grafičnega oblikovalca?

 
photo-1504460918753-aca2e0d9b1a6.jpg
 
 
 

Ni skrivnost, da se z vsakim dnem bolj utapljamo v konkurenčnih storitvah in produktih. Tisto, kar jih med seboj loči že na daleč, je njihova zunanja podoba. Predstavlja prvi stik vaše znamke s potencialnim kupcem. Prva stvar, ki jo bo videl, bo embalaža produkta, spletna pasica, zloženka, plakat ... Za celostno podobo pa stojimo oblikovalci.

1. Vsak poklic ima svojega strokovnjaka

Kot je samoumevno, da obiščemo zdravnika, ko imamo zlomljeno roko, bi moralo biti samoumevno, da se obrnemo na oblikovalca, ko dajemo podobo svojemu podjetju. Za vsako na videz preprosto rešitvijo se skrivajo, ure, dneve, tedni ali meseci trdega dela, pri katerem ne pridemo v službo ob devetih in odidemo ob petih, ampak projekt nosimo s seboj od začetka do konca – in kar je najpomembneje, pri tem uživamo. To se brezpogojno odraža v končnih rešitvah.
 

photo-1502780809386-f4ed7a4a4c59.jpg

2. Unikatnost

Vaš cilj je ustvariti znamko, ki si jo bodo ljudje v morju že obstoječih zapomnili in jo prepoznali na trgovinskih policah ali na spletu. Če želite, da vas podoba vaše znamke izraža v najpristnejši obliki, se izogibajte vnaprej oblikovanim rešitvam. Le tako boste dosegli unikaten rezultat, ki vas bo zastopal in predstavljal to, za čimer stojite.
 

3. Konsistentnost

Prepoznate to znamko?

Captura-de-pantalla-2015-03-02-a-las-12.48.50.jpg

Ljudje smo od rojstva navajeni na določene simbole, ki jih prepoznamo že po obliki in barvi. V spomin se nam vtisne celostna podoba, ki jo v podzavesti ves čas nosimo s seboj. Kakor zastava samo s preprostimi barvami in grbom predstavlja državo, tako tudi logotip nosi na sebi težo podjetja. Profesionalno rešena podoba lahko pomeni razliko med tem, ali se bo kupec odločil za vašo storitev, ali ne.

4. Pomoč pri izbiri ustreznih podizvajalcev

Medsebojna povezanost s podizvajalci je nujna, saj omogoča hiter potek dela in brezhibno končno izvedbo. Kot oblikovalci sodelujemo z različnimi podizvajalci in tako za vas izberemo najugodnejši in najustreznejši kontakt.

5. Realiziramo vaše želje

Večina ljudi ima le grobo predstavo o končnem izdelku, ali pa je sploh nima. Naša naloga je, da vodimo ene in druge skozi proces in da poveže rdečo nit med njihovimi in našimi idejami.

V upanju, da nam je uspelo ovreči mit, da je danes vsakdo lahko oblikovalec, bi se vam želeli zahvaliti za branje. Sledite nam za sveže nove vsebine!

 

• • •