Elementi, ki krojijo prostor.

 
 

Barva

Narava nam je podarila nešteto odtenkov barv, divje in nežne, svetle in temne. Vsak od nas ima barvo, ki nas navdušuje, inspirira, pomirja, nas spomni na nek dogodek v preteklosti.  Odkrijte katera je zares vaša barva, kateri trenutek v življenju vas je zares navdihnil, kako ste se takrat počutili, katere barve so bile takrat prisotne ter jih nato uporabite pri oblikovanju vaših prostorov.

 
 
 
 

Material

Materiali so ravno tako pomembni kot barve. Zaznavo barv nam omogoča le vid. Materiali pa so fuzija barve in teksture in jih zaznavamo z vsemi našimi čutili. Skozi celo življenje jih spoznavamo, njihov videz, barvo, težo, vonj, odsevnost, hrapavost, zvok. Med opremljanjem doma si oglejte materiale v živo in spoznajte njihove lastnosti

 
 
 
 

Oblika

Ljudi privlačijo različne oblike, nekateri imajo radi urejenost, simetrijo, drugim ustreza kaos, neravnovesje. Ravne linije ali krivulje?

 
 
 
 

Svetloba

Svetloba in tema. Brez prvega, drugi ne obstaja in obratno. Igra svetlobe in sence ustvari gradient sivin, ki nam omogoči tri-dimenzionalno zaznavanje prostorov.