“ Končna podoba in uporabnost stanovanja pa sta ne glede na prihranjen  čas in denar na koncu tisto, kar mi danes pomeni največ.”

Ker o prenavljanju, notranjem dizajnu in opremljanju stanovanj nisem bil vešč, sem se odločil za pomoč pri oblikovalskem studiu De Zion. Pred začetkom obnovitvenih del smo določila grobo postavitev pohištva, električnih in vodnih priključkov. Postavitev opreme so mi prikazali z računalniškim programom. S tem so mi omogočili 3D vpogled v prostore, kar mi je zaradi začetniške neizkušenosti prišlo zelo prav. Na ta način smo prihranili veliko časa in denarja pri sprejemanju odločitev, razlagi naših želja in pridobivanju ponudb s strani podizvajalcev. Po koncu obnovitvenih del, so mi glede na moje finančne okvire predlagali izbor pohištva ter izdelali natančen izris podobe stanovanja. Končna podoba in uporabnost stanovanja pa sta ne glede na prihranjen  čas in denar na koncu tisto, kar mi danes pomeni največ. Stanovanje služi svojemu namenu in močno presega pričakovanja, ki sem jih lahko gojil o prostoru velikem le 30 kvadratnih metrov.

— L.G.

"Kreativen proces!"

Odločitvi za izbiro Studia De Zion za oblikovanje notranjega interijerja naše hiše je botrovala želja po svežem, modernem in funkcionalnem ambientu za dinamično urbano štiričlansko družino. Oblikovalca sta izredno kreativno in spretno vodila proces od definiranja in usklajevanja zahtev z investitorjema preko večih iteracij rešitev tlorisa, mood boardov, opreme, renderjev do dokončnega projekta vključujoč tudi izbiro vseh materialov in opreme od parketa, keramike, pohištva, tekstilij, razsvetljave do tapet in sanitarne opreme. Rezultat je izredno prijeten, premišljen in vrhunsko oblikovan ambient v katerem se odlično počutimo in nam omogoča visoko kakovost bivanja.

— U.L.

“Preprosti, zanesljivi in profesionalni!”

Želel bi se zahvaliti za celostno grafično podobo, ki ste jo naredili za mojo blagovno znamko, saj ste s tem prispevali k razvoju in nadaljni širitvi ter
prepoznavnosti podjetja.

— F.S.

“Usklajena ekipa!”

Opremljanje doma naj bi bilo naporno in zoprno, vendar je bil ta proces s pomočjo studia hiter, sproščen ter prijeten. 

— D.M.


"Izjemno realistične 3D vizualizacije!"

Nisem si mogla predstavljati celostne slike, kako naj bi izgledala postavitev opreme v prostoru, kako funkcionirali izbrani materiali, barve, itd. S pomočjo vizualizacij in prezentacije pa sem bila prijetno presenečena nad končnim rezultatom!

— J.L.