Colorful and bohemian studio!

 

Studio V. is situated in the city centre in Ljubljana, located in a residential block. My client is a communicative, young speech therapist. With limited budget he wanted to liven up and redesign his studio.

In order to create a larger sense of space, we made an opening in the wall, connecting living room with kitchen. This way we brightened the whole studio with natural light.

Furniture is mostly designed from OSB boards which is an inexpensive material but creates an interesting pattern throughout the studio. Vibrant coloured accessories, chalkboard painted walls freshen up this studio making it a playful space to live in.

Read more about this project in Slovenian Interior Design magazine (article in Slovenian).

 

 
 Fresh looking living room.

Fresh looking living room.